Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Musikalsk fortælling om Kim Larsen - Værsgo tour
Musikevent
Musikalsk fortælling om Kim Larsen - Værsgo tour

Musikalsk fortælling om Kim Larsen - Værsgo tour

Et musikalsk foredrag, som blander stærke melodier med gode historier og anekdoter.

Touren 2023 bliver i anledning af 50 året for udgivelsen af "Værsgo" fra 1973, med dette album som omdrejningspunkt. Albummet var Kim Larsens første rigtige udgivelse som solist og trods et meget skrabet budget og lavt ambitionsniveau, blev det til en kæmpe succes og det første rigtige frø blev sået for en stor fremtidig solokarriere.

Musikalsk fortælling kredser dels faktuelt om Gasolin og Kim Larsens albums, samtid og karriere og dels personlige perspektiver fra musiker og foredragsholder Lasse Helvig. Perspektiver som bliver en spejling til publikums egne.

Det er uundgåeligt på tværs af generationer, at vi alle har et forhold til Kim Larsen og ikke mindst hans fantastiske sangkatalog gennem 5 årtier - En kulturarv som næsten er en del af vores danske DNA.

Kernen af produktet er netop at dele glæden ved og kærligheden til Kim Larsens Musik og ikke mindst aftryk på os allesammen.