Bliv filmanmelder for Helios


Helios-Teatret inviterer hermed Helios' gæster i alle aldre til at blive en del af det åbne anmelderkorps, som vi netop har etableret.
Vi vil nemlig meget gerne høre biografgængernes helt personlige oplevelser og meninger om de film, de ser i biografen - og viderebringe dem på Facebook til inspiration for andre.
Det er meget nemt:
Når du har set en film i Helios-Teatret, skriver du kort om, hvad du mener om filmen og om de oplevelser, den gav dig. Det kunne for eksempel være noget om, hvad du mener om plot, skuespil, fotografering. Hvad syntes du særligt godt om? Var der spændende effekter eller gode billeder?
Derefter sender du teksten + dit navn og meget gerne alder til vores Facebook-redaktør, Birte Strandby birte19@gmail.com - og så får vi - forhåbentlig - meget snart en række helt personlige anmeldelser på Facebook af de film, vi viser i biografen.
Eneste krav er, at din anmeldelse skal komme hurtigt efter dit biografbesøg, så filmen stadig er på plakaten. Vi sætter to biografbilletter på højkant blandt dem, der bidrager inden 1. november.
Velkommen i Helios-Teatrets åbne anmelderkorps.