Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 29. oktober
Gospelkoncert TOGETHER - støttekoncert imod menneskehandel
Musikevent
Gospelkoncert TOGETHER - støttekoncert imod menneskehandel

Gospelkoncert TOGETHER - støttekoncert imod menneskehandel

Velkommen til en eftermiddag i gospelmusikkens tegn, når Ringe kirkes 60-mands store gospelkor under ledelse af Anders Gustavsen-Sprotte sætter tonen an med god energi, udstråling og masser af nerve. Du vil opleve alt fra svedig groovy gospel, til intense ballader der giver kuldegysninger.

Med sig har koret Marie Carmen Koppel og Jakob Sveistrup, der begge vil give deres bud på fortolkning af gospelmusikken. Kor og solister bakkes op af et 4 mands velspillende orkester.

Koncerten er en støttekoncert og AL entre´ indtægt går ubeskåret til organisationen EXIST—en organisation, der arbejder for at stoppe nutidens slaveri: Menneskehandel. Gospelmusikken har bl.a. sine rødder i datidens slavers frihedssang, der dengang handlede om en tilværelse med værdighed, frihed og frelse; en tilværelse nutidens ofrer for ”slaveriet” også fortjener. Ønsker du at vide mere om organisationen kan du læse mere på https://exist-ngo.org/

Snyd ikke dig selv for at støtte et godt formål og samtidig gå fra en koncertoplevelse med et skud gospel vitaminer fuld af glæde, energi og intensitet.

Dørene åbnes kl. 15.30.

Pris: 130 kr. (i døren: 150 kr.)