Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 02. februar
Meter I Sekundet
Fredag 03. februar
Meter I Sekundet
Kom med til Bog & Bio sammen med bibliotekets Camilla og Mai, der byder på en filmintroduktion og inviterer til samtalecafé efter filmvisningen. Det er helt og aldeles valgfrit, om man vil være med til samtalecaféen efter filmen.
Lørdag 04. februar
Meter I Sekundet
Søndag 05. februar
Meter I Sekundet
Mandag 06. februar
Meter I Sekundet
Tirsdag 07. februar
Meter I Sekundet
Onsdag 08. februar
Meter I Sekundet
Torsdag 09. februar
Meter I Sekundet
Fredag 10. februar
Meter I Sekundet
Lørdag 11. februar
Meter I Sekundet
Søndag 12. februar
Meter I Sekundet
Eftermiddag
Meter I Sekundet

Meter I Sekundet

Komedien 'Meter i sekundet' er filmatiseringen af Stine Pilgaards bestseller, der handler om de små og store kulturforskellige, der findes i det ellers lille Danmark.

Filmen følger Marie, der lidt modvilligt må flytte, da hendes livs kærlighed får en stilling på Velling Højskole.

Mødet med den vestjyske by er et kulturchok for Marie, man da hun begynder at lytte mere, end hun taler, lærer hun, at Velling måske netop er stedet for hende.

Filmen instrueres af Hella Joof, der tidligere har stået bag bl.a. En kort en lang og Happy Ending.


Specielt for forestilling den 3. februar:

Bog & Bio

Stine Pilgaards bestseller "Meter i sekundet" er filmatiseret! Kom med til Bog & Bio sammen med bibliotekets Camilla og Mai, der byder på en filmintroduktion og inviterer til samtalecafé efter filmvisningen.

Igen i år byder Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne i samarbejde med Helios i Faaborg velkommen til en aften om en god, filmatiseret bog. Bog & Bio, hedder samarbejdet, og det betyder, at filmvisningen får følgeskab af en kort introduktion før filmvisningen og en samtalecafé umiddelbart efter filmvisningen. Det er helt og aldeles valgfrit, om man vil være med til samtalecaféen efter filmen.

Denne gang skal det handle om Stine Pilgaards bestseller ”Meter i sekundet” (2020) om et ungt københavnerpar, der flytter til en højskole i Jylland, hvor han har fået arbejde. Hun falder ikke sådan lige til, men finder arbejde som brevkasseredaktør på den lokale redaktion.

Det humoristiske portræt af provinsen er meget genkendeligt, og Camilla Sejerøe og Mai Ruby fra biblioteket glæder sig til at udforske det sammen med biografgæsterne. Vi kan afsløre, at provinslivet ikke er fremmed for nogen af dem!