Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Bog & Bio i Helios: Hvor Flodkrebsene Synger
Inden filmen vil der være et kort oplæg v. Camilla Sejerøe, bibliotekar fra Faaborg-Midtfyn Bibliotek. Efter filmen er der mulighed for snak i grupper i vores hyggelige mødelokale, hvor der også kan købes kaffe, vin og vand. Alm. billetpris.
Biografklub Danmark
Bog & Bio i Helios: Hvor Flodkrebsene Synger

Bog & Bio i Helios: Hvor Flodkrebsene Synger

Inden filmen vil der være et kort oplæg v. Camilla Sejerøe, bibliotekar fra Faaborg-Midtfyn Bibliotek.

Efter filmen er der mulighed for snak i grupper i vores hyggelige mødelokale, hvor der også kan købes kaffe, vin og vand.

Alm. billetpris.Fra den bedst sælgende roman kommer et medrivende mysterium. Hvor Flodkrebsene Synger fortæller historien om Kya, en forladt pige som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina.

Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet. Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændende bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet, som den hovedmistænkte.

Efterhånden som sagen udfolder sig, bliver dommen om, hvad der faktisk skete uklar og de mange hemmeligheder, der lå i marsken truer med at komme frem.