Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


FilmFyn Filmkavalkade: De grønne slagtere
Se FilmFyns syv bedste film for kun 20 kr. per billet
FilmFyn Filmkavalkade: De grønne slagtere

FilmFyn Filmkavalkade: De grønne slagtere

De to slagtersvende Svend og Bjarne er trætte af at slave for den brovtende og bedrevidende lokale slagter, som oftest kun har hån tilovers for dem. En dag tager de mod til at bryde ud og starte deres egen forretning på en halvdårlig location i udkanten af byen. Der skal dog mere end almindelig forretningssnilde til at begå sig i konkurrencen, og starten på deres karriere som selvstændige tegner alt andet end lovende, indtil Svend ved lykkens gunst/ugunst kommer på en ide til en kødret, som indeholder andet end den sædvanlige omgang ko eller gris.


Pludselig står folk i kø foran butikken, men det er i stigende grad vanskeligt at skaffe de specielle råvarer til deres forretningshemmelighed. Midt i det hele havner Bjarne i et umage kærlighedsforhold til Astrid, samtidig med at hans psykisk vanskelige tvillingebror, Eigil dukker op og på påtrængende vis gør krav på opmærksomhed.