Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


OPENAIR: Thelma & Louise
Helios Biograf og Kulturhus inviterer i samarbejde med Cinemateket: Gratis film under den mørke nattehimmel. Der skal ikke bestilles/købes billet. Pladsen åbner 1 time før forestilling.
Helios Open Air
OPENAIR: Thelma & Louise

OPENAIR: Thelma & Louise

Helios Biograf og Kulturhus inviterer i samarbejde med Cinemateket:
Gratis film under den mørke nattehimmel - og så til og med fire verdenssucces’er - det er vores gave til jer fire aftener i juli, august og september.

Den første, som vi viser 30. juli, er Thelma & Louise, så følger 6. august The Grand Budapest Hotel, 3.september Bohemian Rhapsody og 17.september Pretty Woman.
Filmene vises på pladsen bag Helios Biograf og Kulturhus, og vil du være sikker på at sidde godt, er du velkommen til at tage din egen stol med.
Soze Kaffebar & Risteri serverer kolde drikke.

Thelma & Louise
I Ridley Scotts 90’er-roadmovie ’Thelma & Louise’ tager to fandenivoldske feminister (Geena Davis og Susan Sarandon) på flugt fra deres kontrollerende mænd og ufrie liv. Hvad der først skulle have været en rask lille pige-weekend, udvikler til en fantastisk flugt i en Ford Thunderbird.