Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


FILMMARATON: Ringenes Herre Trilogien
Event
FILMMARATON: Ringenes Herre Trilogien

FILMMARATON: Ringenes Herre Trilogien

Verdens bedste fantasy film
Som noget helt ekstraordinært viser Helios i samarbejde med Tolkien-nørd og borgmester Hans Stavnsager hele filmtrilogien Ringenes Herre på én dag.

Selv om Peter Jacksons filmatisering af J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre er 20 år gammel, anses de tre film fortsat for de bedste film inden for fantasy genren, og film-trilogien indbragte sytten Oscar-statuetter.

Sammenlagt varer de tre film, der vises i director's cut, næsten 12 timer. Med pauser og Hans Stavnsagers korte introduktioner til hver af de tre film, strækker forestillingen sig fra kl. 9 morgen til omkring midnat.

Dagens program
Kl. 9.00: 1. film. Eventyret om ringen. Kort pause undervejs i filmen
Kl. 12.40: Frokost
Kl. 13.30: 2. film. De to tårne. Kort pause undervejs i filmen
Kl. 17.30: Aftensmad
Kl. 19.00: 3. film. Kongen vender tilbage. Kort pause undervejs i filmen
Kl. 23.30: Godnat og tak for i dag

Priser
Der er to forskellige billetpriser: 480 kr. og 360 kr. Vælger du at sidde i biografens nye, komfortable sæder (række 9-13). koster billetten 480 kr. De gamle sæder (række 1-8), som er lidt hårdere og knapt så behagelige koster 360 kr.

Uanset hvilken billet du vælger, så husk at tage dit mest behagelige tøj på og medbring gerne et tæppe og/eller pude af en slags, så du kan skifte stilling undervejs. Det er også en god idé at medbringe lidt snacks og drikkelse.

Mad som tilkøb
Café Soze sørger for, at vi er mætte undervejs.
Frokost: Avocado- eller kyllingesandwich og en cookie samt en kilde- eller danskvand. Pris: 100 kr.
Aftensmad: Porterbraiseret vikingekølle (svineskank) med hårdtstegte bankede kartofler og saltbagt knoldselleri m. trøffel-brombær sovs med etglas vin, en øl eller vand. Pris: 200 kr.

Få rabat på overnatning på Hotel Faaborg
Har du lyst til en overnatning i Faaborg, tilbyder Hotel Faaborg 300,- kr. i rabat på et værelse. Du skal blot vise din billet til Helios i receptionen på hotellet. Hotel Faaborg ligger på Torvet få minutters gang fra Helios. Tilbuddet gælder kun i forbindelse med dette event, ikke ved almindelige filmforevisninger.