Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 03. oktober
Hvor er Anne Frank - ENG Tale
Tirsdag 04. oktober
Hvor er Anne Frank - ENG Tale
Onsdag 05. oktober
Hvor er Anne Frank - ENG Tale
Lørdag 08. oktober
Hvor er Anne Frank - DK Tale
Søndag 09. oktober
Hvor er Anne Frank - DK Tale
Eftermiddag
Hvor er Anne Frank - DK Tale

Hvor er Anne Frank

Den verdensberømte historie om Anne Frank fortalt på en helt ny måde i vidunderlig smuk animation. ‘Jeg håber, jeg vil kunne betro dig alt det, som jeg aldrig før har kunnet betro til nogen’ skrev den 13-årige Anne Frank til sin fantasiven Kitty i sin dagbog i 1942.

En magisk aften i nutidens Holland træder den rødhårede Kitty pludselig spillevende ud af den for længst størknede blæk i Anne Franks dagbog. Til Kittys forvirring er Anne ingen steder at finde, men hendes navn og eftermæle er overalt. Stålsat på at finde og genforenes med sin bedste ven, begiver Kitty sig ud i den moderne verden. En rejse der byder på magi, nye venskaber og en påmindelse om, hvorfor at Anne Franks historie stadig er relevant den dag i dag.

Den Oscar-nominerede instruktør Ari Folman har med HVOR ER ANNE FRANK skabt en magisk og unik viderefortælling af Anne Franks ikoniske vidnesbyrd fra et barndomsliv i skjul. En familiefilm fyldt med kærlighed og med noget på hjerte, som trækker tråde op til nutidens fortællinger om flugt og uretfærdighed.